Sow for yourself righteousness, reap the fruit of steadfast love; break up your fallow ground, for it is the time to seek the Lord, that He may come and rain salvation upon you (Hosea 10:12).

donderdag 15 januari 2015

Een vreemde gloed aan de horizon

Al eerder heb ik er foto's van laten zien, zoals hier, maar de laatste dagen was het weer goed waar te nemen 's morgens vroeg aan de horizon, een vreemde gloed aan de horizon. Waarschijnlijk veroorzaakt door een combinatie van laaghangende bewolking en een overmaat aan kunstlicht van een snelweg of lampen in de kassen, maar dan over een grote afstand. Zodra het begint te schemeren lost het weer op.

Eerst gisteren al even, een gelige gloed. Vanmorgen was het nog helderder te zien. Meerdere pogingen gedaan om uit de hand foto's te nemen. Er was wel een hoge ISO-waarde nodig, waardoor de foto's een erg grove korrel hebben gekregen. Toch maar even een impressie geven van wat er te zien was. Eerst die van gisterenmorgen.


En onderstaand die van vanmorgen. Als decor op de voorgrond de molens van Kinderdijk. Weer eens in een ander licht gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten