Sow for yourself righteousness, reap the fruit of steadfast love; break up your fallow ground, for it is the time to seek the Lord, that He may come and rain salvation upon you (Hosea 10:12).

zondag 17 augustus 2014

Strompeltochtje


Zaterdag na vier weken weer eens aan de wandel geweest. Een kort tochtje van zo'n zes kilometer, na een flinke, noodgedwongen rustperiode, aangezien mijn linkerknie na de vorige wandeling flink op slot zat. Fietsen lukt nog net, maar wandelen durfde ik niet aan. En terecht, bleek maar weer. 

Het leek aardig te gaan, maar toen ik even in een kuil, verborgen onder het lange, natte gras, stapte, schoot het meteen in mijn rug. Het werd dus uiteindelijk meer een moeizaam strompeltochtje. Moeilijk bukken ook met zo'n knie, vooral als je vlinders of libellen op de foto wilt zetten. Maar voor de rest gaat het wel goed, hoor ...!

In ieder geval, de wind waaide stevig en de wolken waren dreigend, maar het bleef gelukkig droog. En er was ook best nog wat te zien, al viel het niet altijd mee om het ook vast te leggen. De meeste foto's zijn dan ook gemaakt in de betrekkelijke luwte, waar het gras niet bewoog en de insecten aan het rusten waren.

Gisteren al twee blogposts over vlinders en één over de familie buizerd, vandaag dus het vervolg, als en soort samenvatting van de rest.































Geen opmerkingen:

Een reactie posten