Sow for yourself righteousness, reap the fruit of steadfast love; break up your fallow ground, for it is the time to seek the Lord, that He may come and rain salvation upon you (Hosea 10:12).

zaterdag 26 oktober 2013

Contradictions of life

Tja ....

Ik reed er bijna aan voorbij. Zag in een flits een bordje op een schuttingdeur staan, met het woord 'Dream'. Toch even een foto van gemaakt. Leuke naam voor een tuin ...

Toen viel mijn oog op de grendel en het hangslot. Afgesloten dus. Tuin onbereikbaar. Droom voorbij. Stap ik weer op de fiets, twintig meter verder, volgende tuin, volgende bordje. 'Welcome'. Uitnodigender kan niet. Als de deur tenminste open staat. Helaas, ook hier een hangslot op de deur.


En ja, zo gaat dat soms in het leven. Dromen onbereikbaar. We durven of kunnen niet aan de andere kant van de deur komen, om die langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Er zijn te grote barrières. Of we denken welkom te zijn, maar komen van een koude kermis thuis.

Soms lijkt het leven te mooi om waar te zijn. Soms valt het gewoon tegen. Bitter hard gelag. Het ligt soms maar aan kleine dingen. En wij bezitten niet altijd de juiste sleutels om er iets aan te doen.

Het leven in twee beelden gevangen.

Tja ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten