Sow for yourself righteousness, reap the fruit of steadfast love; break up your fallow ground, for it is the time to seek the Lord, that He may come and rain salvation upon you (Hosea 10:12).

woensdag 25 september 2013

Wilde-bloemen-variaties

Sinds een jaar is er in het bos achter Krimpen aan de Lek (Crimpenerhout) een zogenaamde Speelpolder geopend, met veel geld aangelegd, en speciaal bedoeld voor kinderen om buiten te spelen in een natuurlijke omgeving.

Nu heb ik daar niets mee, en na de eerste periode zijn er ook niet veel activiteiten meer te zien, althans niet op de momenten dat ik er langskom, maar al een aantal weken zag ik vanuit de verte, dat daar ook gedeelten zijn aangelegd met wilde bloemen.

Vandaag toch maar de stoute schoenen aangetrokken en ook eens in de Speelpolder wezen kijken. Helaas was het vanmorgen geen gunstig licht, dus niet alle foto's waren gelukt. Vanavond dus nog even terug en van dichtbij wat foto's kunnen maken. Twee keer wezen spelen, dus ....

Maar het resultaat mag er zijn, want hoewel ik geen kenner ben, en dus ook geen namen weet, was er een groot aantal bijzondere bloemen te bewonderen. 

Een uitgebreide en kleurrijke selectie dus maar ...


1 opmerking:

  1. dat ziet er wel heel mooi uit dat is een plek die vraagt om meer bezocht te worden.

    BeantwoordenVerwijderen