Sow for yourself righteousness, reap the fruit of steadfast love; break up your fallow ground, for it is the time to seek the Lord, that He may come and rain salvation upon you (Hosea 10:12).

vrijdag 26 oktober 2012

Vreemde vlagenwolken vanmorgen vroeg

Vreemd verschijnsel vanmorgen vroeg aan de donkere wolkenhemel. Na een grijze week van laaghangende bewolking kwam heel even het zonnetje tevoorschijn, althans de hemel verkleurde waar hij zou komen. Zelf was de zon niet te zien. Maar de kleuren zakten al snel weer weg.

Maar de wolken deden zo raar. Vreemde vlagen. Net de slierten van vallende regen die je wel eens onder een wolk kunt zien, maar dan zonder regen en omhoog krullend.

Omdat het met het blote oog wel waarneembaar was, maar doordat het al wat lichter was geworden, met de camera wat lastiger vast te leggen heb ik op sommige foto's (tijdens het maken) een beetje gemanipuleerd met de belichting. Daardoor worden de foto's wel donkerder, maar is het verschijnsel wat beter waar te nemen. Soms leek het wel een beetje op een mega explosie.Vanavond was het weer zo, alleen wel minder, en nog moeilijker om vast te leggen. Maar toen waren er ook andere verschijnselen waar te nemen. Straks meer daarover ...
Geen opmerkingen:

Een reactie posten