Sow for yourself righteousness, reap the fruit of steadfast love; break up your fallow ground, for it is the time to seek the Lord, that He may come and rain salvation upon you (Hosea 10:12).

zaterdag 1 september 2012

Nazomeren

Het is officieel nog drie weken zomer, maar na de daling van de temperatuur en de regenbuien van deze week (3x nat geregend in 24 uur), was het vandaag, op de eerste dag van september, toch al een beetje prettig nazomeren. Niet te warm, weinig wind, af en toe wolken, maar voor de rest een aangenaam zonnetje. Natuurlijk kunnen er nog genoeg mooie dagen komen, maar toch rook je al een klein beetje de herfst, het was vochtig in het gras, de weg was nog nat, de bomen zijn al begonnen hun bladeren te verliezen

Toch weer bijna vijf uur wezen wandelen en zeshonderd foto's gemaakt. Ruim twintig kilometer gelopen, met rugzak deze keer, over de Tiendweg, de Zijde, de Donck en weer terug langs het waterschap.

Hier een selectie foto's van de omgeving, in een volgende bericht nog een serie vlinderfoto's. De tocht werd afgesloten met het vastleggen van een overstekende heuse groene sprinkhaan. Weer eens op mijn knieƫn op het asfalt gezeten. Bericht hiervoor al geplaatst.















































Geen opmerkingen:

Een reactie posten