Sow for yourself righteousness, reap the fruit of steadfast love; break up your fallow ground, for it is the time to seek the Lord, that He may come and rain salvation upon you (Hosea 10:12).

zondag 8 juni 2014

Hitte-wandeling

Beperkt beeldverslag van een gisteren gehouden hitte-wandeling. Veel gelopen, ruim twintig kilometer, voornamelijk over onverhard terrein, veel gewaad door hoog gras en onkruid, af en toe gestruikeld over losse wortels dus ook.  


Eerst over het Oud-Alblaspad, toen naar het Kooiwijkpad, via de provinciale weg naar de oude Zijdebrug, langs het waterschap naar de brug bij de Donck, andere kant terug, toch maar weer verhard vanaf daar en over de oude Zijdeweg en de Tiendweg weer terug naar huis.

Heel veel gezweten, waarschijnlijk wel een paar kilo afgevallen. Met de benen ging het goed, het was toch al weer een tijd geleden, maar met de rug wat minder. Toch de laatste zeven kilometer maar even twee keer gaan zitten op een bankje. Dat mocht ook best, na zes en een half uur onafgebroken stiefelen.
Wel wat minder tijd genomen om foto's te maken, maar evengoed stonden er weer vijfhonderd op de teller. Toch ook wel een beetje gefrustreerd geraakt over mijn reserve-fototoestel, die niet zo sterk is in het maken van snapshots en bij een beetje zon niets meer laat zien op de display. Hopelijk is de andere snel weer gerepareerd ....

De foto's van de tocht zijn gedeeltelijk gisteren al geplaatst. Vandaag volgt nog wat meer verzameld en gegroepeerd werk.































Geen opmerkingen:

Een reactie posten